Ayurvediska behandlingar
Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Ayurvediska behandlingar

 

Djup ayurvedisk behandling

En djupmassage som stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar spänningar i muskler och nervsystem samt löser upp blockeringar i energikanalerna. Tekniken kombinerar långa strykningar med knådning.

 

Abhyanga - mjuk ayurvedisk behandling

En mjuk helkroppsmassage med varma ayurvediska oljor anpassade för dig enligt det ayurvediska hälsosystemet. Behandlingen är lugnande och lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Ger förnyad energi ända ner på cellnivå.

 

Udwarthana

En exfolierande torrmassage som även jobbar på djupet. En blandning av ayurvediska örter masserar kraftfullt bort döda hudceller och hjälper kroppen att avlägsna slagg och gifter. Behandlingen sätter fart på förbränningen, avlägsnar celluliter, verkar utrensande och lämnar därefter huden mjuk och len.

 

Kalari Chikilsa

Helkroppsmassage där terapeuten använder sina händer och fötter i kombination med olika yogasträckningar. Massagen löser upp djupt liggande spänningar i nervsystemet och ger ökad rörlighet i både muskler och leder. Behandlingen utförs med klienten liggande på en madrass på golvet.

 

Lugnande avspänningspaket

En kombinationsbehandling av abhyanga och ångande örter på hela kroppen. Massagen utförs med varma ayurvediska oljor och örter som ångas upp. Avstressande för kroppen och skapar fysiskt välbefinnande och harmoni för själen.

 

Marma behandling

Marma enligt ayurveda betyder vitala punkter i kroppen. Det finns 107 vitala energipunkter. Marmapunkter är punkter där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda oljor som masseras in med lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Upplivar kroppens egen självläkningsprocess.

 

Ayurvedisk konsultation

Dr Sangeeta Bala Prakesh kommer ca en gång i månaden till ShenDao och erbjuder konsultationer utifrån det ayurvediska perspektivet. Konsultationen tar ca 60 min och innehåller samtal om kost, motion, livsstil och råd om förändring av dessa samt ev ayurvediska örter.

 

 

 

 

Datum för ayurvediska konsultationer 2017:

 

16/2, 23/3, 13/4, 18/5

 

Ayurvediska kroppsbehandlingar ges av

Manoj

 

Ayurvediska konsultationer ges av

Dr Sangeeta

 

Priser

 

30 min: 450 kr

45 min: 550 kr

60 min: 700 kr

75 min: 850 kr

90 min: 950 kr

 

Konsultation: 750 kr

Återbesök: 500 kr

 

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se