Chakrabehandlingar

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

ChakrabehandlingarCHAKRAFLÖDESMASSAGE


Den vanligaste formen för att vitalisera kroppens energisystem är chakraflödesmassagen. Massagen påverkar hela chakrasystemet. Den avlägsnar även spänningar från kroppen, skapar trygghet och förankring.

I denna stressade värld hinner vi sällan stanna upp och reflektera, vi rusar på och förlorar kontakten med oss själva och naturen. Stress och livets påfrestningar kan skapa blockeringar i vår kropp som så småningom kan utvecklas till sjukdom. Genom att balansera kroppen regelbundet stärker vi vår hälsa och skapar bättre förutsättningar i vårt dagliga liv. Chakraflödesmassagen är också ett ypperligt medel för dem som arbetar aktivt med personlig självkännedom. Chakraflödesmassagen är en helkroppsmassage.

90 min - 900 kr, eller 3 ggr 90 min - 2500 krAVSTRYKNINGSMASSAGE


Syftet med denna massageteknik är att minska psykiska spänningar som är kopplade till omedvetna processer. Massagen är en lättmassage där terapeuten använder sig av lätta strykningar över kroppen i ett bestämt mönster.

80 min - 800 kr, eller 3 ggr 80 min - 2300 krETERKROPPSMASSAGE


Utöver den fysiska kroppen består människan av en astral- och en mentalkropp. Medan den astrala kroppen byggs upp av vår känslovärld byggs den mentala kroppen upp av vår tankevärld. Våra känslor och tankar skapar olika roller som vi människor identifierar oss med. Man skulle enkelt kunna säga att det vi känner och tänker påverkar vår fysiska kropp. Spänningar och blockeringar i astral- och mentalkropp kan balanseras med hjälp av eterkroppsmassagen.

80 min - 800 kr, eller 3 ggr 80 min - 2300 krCHAKRAPUNKTSAVSTÄMNING


Obalans i organ och hormonsystemet kan leda till sjukdom. Chakrapunktsavstämning används för att balansera våra chakraströmmar som hör samman med och styr ett eller flera organ.

60-80 min - 600 - 800 kr, eller 3 ggr 800 min - 2300 krGRAVIDMASSAGE


Lugnande massage för dig som är gravid, anpassas till dina behov.

45 min 560 kr 60 min 640 kr


Utöver behandlingarna ovan finns det en handfull andra behandlingar som kan hjälpa att skapa balans i chakrasystemet.

Lugnande avspänningspaketÅsa är chakraflödesterapeut och arbetar med chakraflödesterapier (sedan 1994), Inre seende och drömmandets natur (div utbildningar mellan 2002 - 2010), samt doula/förlossningsstöd (sedan 2012) och handleder i frigörande dans (sedan 2014). Det som förenar alla dessa metoder är att få igång ett flöde där livsenergin kan få passera lättare på alla människans nivåer. Ett större flöde främjar förutom hälsan, humöret, alla våra relationer och kontakten med oss själva. Komplementära behandlingsmetoder har alltid intresserat Åsa, och hur man på olika sätt kan förekomma obalanser. Friskvård kort och gott!


 
"Det vackraste jag vet är att se

människor komma i kontakt med sig

själva på ett djupare plan!" - Åsa Stentjärn
 


Åsa finns på ShenDao 2 dagar per vecka från och med januari 2018


Läs mer om Åsa på hennes sida här