Massage

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Massage


Klassisk massage är en effektiv (och skön!) metod för att komma till rätta med olika muskulära besvär. Det som orsakar smärta, värk, muskeltrötthet och stelhet vid t ex ensidigt kontorsarbete, stress, brist på motion eller överansträngning är att blodcirkulationen i musklerna hämmas. Det leder till att musklerna i utsatta områden (vanligtvis nacke, axlar, armar, rygg, höfter, vader) varken får den näring de behöver för att fungera optimalt eller kan bli av med de slaggprodukter som bildas vid muskelaktivitet. Till slut "låser" sig delar av musklerna och bildar det som brukar kallas muskelknutar. Muskelknutar är ömma och kan förutom muskeltrötthet, stelhet och svaghet ge utstrålande smärta eller domningar i armar och ben (t ex musarm, ischias) och även utlösa spänningshuvudvärk.

Massagegreppen töjer ut de spända muskelstråken, ökar blodcirkulationen, frisätter smärtlindrande endorfiner och avstressande, immunstärkande oxytocin ("lugn-o-ro"-hormon) samt ökar kroppsmedvetenheten.

Svensk klassisk massage är en uppskattad metod världen över.

Massage kan kombineras med andra metoder som akupunktur, jin shin jyutsu, shiatsu, öronakupunktur och hållningsbalansering.


klassisk massage på ShenDao i Uppsala och Delsbo ger :


YogevPriser


30 min: 450 kr

45 min: 600 kr

60 min: 800 kr

75 min: 1000 kr

90 min: 1150 krEller nå oss på

018-444 00 51

info@shendao.se