Kundaliniyoga

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Kundaliniyoga

Yoga utövas idag i många olika former varav Kundaliniyoga är en. Kundaliniyogans kraftfulla och effektiva tekniker hölls hemliga för gemene man/kvinna genom årtusenden innan Yogi Bhajan bröt mot detta 1969 då han började undervisa öppet i U.S.A. Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga som omfattar kroppsställningar, rörelsemönster, handpositioner, andningstekniker, fokuseringstekniker, mantran(ljud/vibrationer) och olika typer av meditationer. Alla de delar som traditionellt ingår i yoga återfinns i Kundaliniyoga. Kundaliniyoga är ett enhetligt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Den bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, och formen passar för alla åldrar och fysiska förutsättningar.

 

Kundaliniyoga fungerar utmärkt som friskvård för dagens människa, eftersom den arbetar på hela organismen med goda och förutsägbara resultat även på kort tid. Den har med stor framgång används terapeutiskt mot en mängd olika besvär och sjukdomstillstånd t ex stress, högt blodtryck, ryggproblem, migrän, utmattningssyndrom, ätstörningar, fibromyalgi, beroenden och kognitiva problem. Många av effekterna av Kundaliniyogans rika skatt av yogapass och meditationer finns vetenskapligt dokumenterade. Men det är bara Du som kan avgöra vad dessa tekniker genom eget regelbundet utövande kan ge Dig i termer av välbefinnande, transformation, balans och ökad medvetenhet. Det är Dina egna upplevelser av yogan som för Dig framåt, med Din yogalärare som guide på vägen.

 

 

 

 

 

Höstens kurser i Kundaliniyoga

torsdagar kl 19.30-21.00 (Roland)

söndagar kl 18.00-19.30 (Roland)

Priser:

Hela höstterminen v36-51 (ej v44), 15 klasser/veckor 2250 kr. 8 på varandra följande veckor/klasser 1200 kr.

 

10% rabatt för studenter och arbetslösa

Prova-på 100 kr

 

Det går också att gå på klasserna med ShenDaos olika kort, se priser under Schema. När du går Kundaliniyoga som kurs har du fördelarna av att ha garanterad plats och slippa föranmäla inför varje klass, möjlighet att ta igen missade klasser även onsdagar och fredagar på andra adresser i stan. Du får också beskrivningar av yogapass och meditationer så att du kan göra dem själv om du vill.

För anmälan och frågor kontakta läraren

 

 

 

Kontakta Roland för att boka plats på höstens kurser

073-8078317