Ingela

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Ingela Näslund

 

Ingela startade ShenDao tillsammans med sin man Yogev 2010.

Numera har hon qigongkurser i Hälsingland samt sköter administrationen åt ShenDao då hon är anställd av Region Gävleborg som fysioterapeut inom primärvården i Delsbo.

Hon är leg sjukgymnast (fysioterapeut), massageterapeut, qigonglärare och akupunktör med en 3-årig utbildning inom traditionell kinesisk medicin/TKM. I TKM ingår bla kroppsakupunktur, kinesisk massage och öronakupunktur.

Hon har arbetat inom studenthälsovården i Uppsala och med friskvård på företag. Hon har vidareutbildning inom psykosomatisk sjukgymnastik vilket tillsammans med TKM-utbildningen ger ett vidare perspektiv på människans kropp, psyke och själ. Ingela har även utbildning i Fibromassage, Mikromassage, Myofascial massage och Smärtakupunktur samt är MediYoga-instruktör.

 

På ShenDao gav Ingela konsultationer, klassisk massage, kropps/öronakupunktur, ergonomiska råd och hållningsbalansering, andnings- och avspänningsträning, kurser i zhineng qigong och kurser i Massage för par samt Friskvårdsmassage. Ingela utförde även gravidmassage för ökat välmående och förlossningsförberedelse och behandling av spänningar i nacke/axlar/rygg under graviditet, och gav akupunktur mot graviditetsillamående och foglossningsbesvär.

På företag gav hon företagsmassage och qigong.

 

Medlem i och försäkrad genom Svenska

Akupunkturförbundet samt Fysioterapeuterna.

 

Har du en fråga till Ingela om kurser eller behandlingar?

Använd kontaktformuläret nedan!

Din e-post:

Din fråga:

Ingela ger inte längre behandlingar på ShenDao

men kan bokas för

helgkurser:

ingela@shendao.se