Ingela
Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Ingela Näslund

 

Ingela startade ShenDao tillsammans med sin man Yogev 2010.

Numera har hon qigongkurser i Hälsingland samt sköter administrationen åt ShenDao då hon är anställd av Region Gävleborg som fysioterapeut inom primärvården i Delsbo.

Hon är leg sjukgymnast (fysioterapeut), massageterapeut, qigonglärare och akupunktör med en 3-årig utbildning inom traditionell kinesisk medicin/TKM. I TKM ingår bla kroppsakupunktur, kinesisk massage och öronakupunktur.

Hon har arbetat inom studenthälsovården i Uppsala och med friskvård på företag. Hon har vidareutbildning inom psykosomatisk sjukgymnastik vilket tillsammans med TKM-utbildningen ger ett vidare perspektiv på människans kropp, psyke och själ. Ingela har även utbildning i Fibromassage, Mikromassage, Myofascial massage och Smärtakupunktur samt är MediYoga-instruktör.

 

På ShenDao gav Ingela konsultationer, klassisk massage, kropps/öronakupunktur, ergonomiska råd och hållningsbalansering, andnings- och avspänningsträning, kurser i zhineng qigong och kurser i Massage för par samt Friskvårdsmassage. Ingela utförde även gravidmassage för ökat välmående och förlossningsförberedelse och behandling av spänningar i nacke/axlar/rygg under graviditet, och gav akupunktur mot graviditetsillamående och foglossningsbesvär.

På företag gav hon företagsmassage och qigong.

 

Medlem i och försäkrad genom Svenska

Akupunkturförbundet samt Fysioterapeuterna.

 

Har du en fråga till Ingela om kurser eller behandlingar?

Använd kontaktformuläret nedan!

Din e-post:

Din fråga:

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Ingela ger inte längre behandlingar på ShenDao

men kan bokas för

helgkurser:

ingela@shendao.se