Lisa B
Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Lisa Salamon Björling

 

Lisa Salamon Björling är sexsibilitycoach (en 1,5-årig utbildning med tretton olika lärare) och håller kursen Tantrisk gudinnekurs, onsdagskvällar här på Shendao.

 

Hon har lett kurser sedan 2004 och som kursledare försöker hon blanda det livfulla med det lugna, det lekfulla med det djupa.

 

Lisa leder gärna kurser i små, intima grupper, med minst två assistenter. Assistenter gör att deltagarna vågar gå djupare in i processer, det finns alltid en extra trygghet. En extra hand att hålla i, eller axel

att gråta ut mot.

 

Lisa välkomnar det känslosamma, och leder deltagarna att komma nära varandra. Målet med tantrisk gudinnekurs är att skapa ett sorts systerskap. Lisas erfarenhet är att när fasaderna försvinner och vi vågar mötas och bjuda på dem vi verkligen är, så märker vi att vi har mycket gemensamt.

 

Förutom olika övningar, så är sharing ett återkommande tema i Lisas kurser. Att sitta i en cirkel och dela från hjärtat, dela det som är levande där och då.

 

Kurserna innehåller gränssättningsövningar, att hitta sitt nej och sitt ja och övningar i att älska sej själv och sin kropp och få en bättre självbild, men också en bättre relation till sin kropp, sitt underliv och sin sexualitet.

 

Man får dessutom konkreta verktyg för att kunna njuta mer i alla delar av livet, men också att kunna få (bättre) orgasmer (med eller utan en partner).

 

Här är en intervju med en kursdeltagare: https://www.youtube.com/watch?v=IpipESIDq-0

 

Förutom kurser, erbjuder Lisa även massage och coaching, vilket bokas via lisa@lustkraft.se

 

Lisas hemsida är www.lustkraft.se

 

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Lisas kurs:

 

-Tantriska Gudinnehelger

 

Fredagkväll-sön en gång/mån sep-dec