Intuitiv Yoga

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

Intuitiv Yoga


    Yoga som möter dig där du är


Varje dag mår vi annarlunda på grund av att livet är föränderligt, så även våra kroppar och sinnen. Vi påverkas av allt ifrån årstid, väder, vad vi äter, vad vi tänker, känner och gör.


Den Intuitiva Yogan möter dig där du är, med en lärare som lägger stor vikt vid att känna in varje individs behov, och gruppens behov.


Passen innehåller metoder hämtade från:

-Hathayoga

-Yinyoga

-Restorative yoga

-Qi gong

- Andningsövningar

-Meditation

-Avslappningsövningar

- Enkla tips från både Ayruveda och Kinesisk medicin, t.ex om kost, sömn, rutiner osv som kan hjälpa dig till en mer balanserad vardag


Yogev säger "Varje pass kanske inte innehåller alla metoder, jag brinner för att känna in vad du behöver i varje stund. Om du har funderingar om den här yogan passar dig är du välkommen att prata/träffa mig en stund så att du får klarhet"Yogev rekommenderar att du för din egen utvecklings skull anmäler dig till hela terminen. Om du inte kan anmäla dig för hela terminen finns möligheten att köpa klippkort. OBS! du kan anmäla dig också när terminen har börjat Intuitiv Yoga innebär att inget pass är exakt likadant som något annat pass, och vi följer inte efter

ett särkilt program.
Läraren Yogev har med sin 18 år långa erfarenhet av att arbeta med människans energisystem byggt upp fantastiska yogapass som är baserade på både Yoga, Ayurveda och Kinesisk medicin. Yogev jobbar med akupunktur och shiatsu och ser en stor fördel med att förena asanas med meridianfokus.


Passar för både erfarna och nybörjare


Yogev rekommenderar särskilt dig som är erfaren yogi att när du kommer till passet släppa alla förväntningar och "go with the qi flow"Läs mer om yogans många positiva effekter på kropp och sinne här!


Läs här om bakgrund och vetenskaplig forskning om energibanor och akupunkturpunkterKlippkort, månadskort och terminskort gäller på alla klasser.


Provmånad 299 kr (endast för nya deltagare). Gäller 30 dagar från köpet.


Månadskort 699 kr. Gäller 30 dagar från köpet. Ger dig även 10% rabatt på behandlingar.


Terminskort 3450 kr. Gäller hela vårterminen, jan - juni. Kan betalas med autogiro månadsvis. Ger dig även 10% rabatt på behandlingar.


Klippkort 10 ggr kostar 1499 kr och gäller ett år från köpet.


Klippkort 5 ggr kostar 800 kr och gäller terminen ut, v.25.


Prova på en gång 100 kr (endast nya deltagare)


Drop-in 170 kr


Vi tar emot Friskvårdskuponger och är anslutna till Actiway.


Boka plats på klasserna via www.timecenter.se/shendaoyoga/