MediYoga

Vretgränd 16, Uppsala. 018-4440051 info@shendao.se

Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao Hälsocenter

Behandlingar och kurser för ökad självkännedom och bättre hälsa

MediYoga

 

MediYoga (medicinsk yoga) är en terapeutisk yogaform. Den har sin grund i Kundaliniyogan vilken har sina rötter i den Tantriska traditionen, en av de äldsta yogaformer människan känner till. MediYogan knyter samman gamla yogiska redskap med ayurveda (den mångtusenåriga indiska läkekonsten), den traditionella kinesiska medicinen och modern västerländsk vetenskap.

 

Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYogan igång kroppens självläkande system. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation. MediYogan kan hjälpa dig till en större medvetenhet, stabilitet, lugn och harmoni. Passar både nybörjare och vana yogis.

 

Caroline, som har sin medicinska bakgrund som dietist, guidar dig med nyfikenhet och omtanke genom MediYogapassen för att du ska kunna skapa en starkare förankring i dig själv och öka din självläkning. Yoga är att odla din självkärlek.

 

 

 

Klippkort, månadskort och terminskort gäller på alla klasser.

 

Provmånad 299 kr (endast för nya deltagare). Gäller 30 dagar från köpet.

 

Månadskort 699 kr. Gäller 30 dagar från köpet. Ger dig även 10% rabatt på behandlingar.

 

Terminskort 3450 kr. Gäller hela vårterminen, jan - juni. Kan betalas med autogiro månadsvis. Ger dig även 10% rabatt på behandlingar.

 

Klippkort 10 ggr kostar 1499 kr och gäller ett år från köpet.

 

Prova på en gång 100 kr (endast nya deltagare)

 

Drop-in 170 kr

 

Vi tar emot Friskvårdskuponger och är anslutna till Actiway.

 

Boka plats på klasserna via www.timecenter.se/shendaoyoga/