Massage för par
Kinesiska tecknet för 'Hjärta'

ShenDao 

Akupunktur & Ayurveda

                                              Uppsala - Hälsingland

Massage för par

Att gå en massagekurs tillsammans kan öppna dörren till ett helt nytt sätt att beröra varandra. Massage är inte bara skönt, avslappnande och lugnande, det fungerar också smärtlindrande och förebygger muskulära besvär. Kursen skräddarsys för varje par utifrån önskemål. Under en eller två dagar får ni lära er massagegrepp som passar just er situation, kanske vill ni kunna ge varandra en helkroppsmassage, eller kunna hjälpa varandra med spänningar, värk och stelhet? I vilket fall är det en härlig upplevelse att både ge och få massage och att få ägna en hel dag eller helg åt att

ta hand om varandra.

Ta med din partner, vän, kollega, barn (över 15 år) eller förälder. Eller varför inte ge kursen i present

till någon du tycker om?

Under kursen har ni läraren helt för er själva!


"Tack Ingela! Vi är så glada att vi gick den här kursen. Det var verkligen en perfekt kurs för oss som gillar massage och tidigare har "fuskat" lite hemma. Vi tycker dessutom att vi har kommit mycket närmare varandra nu, både genom själva kroppskontakten och för att man hela tiden berättar för varandra hur det känns.

Helt otroligt hur mycket man kan lära på bara två dagar! Vi fick en hel verktygslåda med grepp, övningar och tricks med oss hem. Och du ska ha stort tack för ditt lugn, tålmodighet och mjuka sätt! Det hjälpte till att skapa en väldigt mysig atmosfär."

/Sara & Fredrik


"Den här kursen var en födelsedagspresent till Rune från Lisa och vi är båda glada och tacksamma över att ha gått den. Vi har även gått varsin lite längre massagekurs med andra instruktörer och tycker att den här kursen är ett bra komplement även för den som har förkunskaper.

Ingela utstrålar trygghet och är en kompetent lärare. Vi uppskattade särskilt helhetssynen på kropp och sinne och betoningen på samspel mellan den som ger och den som får massage. Samtidigt hann vi gå på djupet inom de områden där vi har specifika besvär och fick bra teoretisk information i tillägg till de praktiska kunskaperna. Tack!"

/Rune och Lisa


"Helt klart den bästa födelsedagspresenten vi någonsin både fått och gett! Det var så härligt att få spendera två dagar i en mjuk rosa bubbla med att bara bry oss om varandra. Kursen är väldigt personligt utformad, så vi fick precis det vi ville ha. Vi blev väldigt inspirerade och har redan gjort egen massageolja och tittar för fullt på bänkar för hemmabruk. För första gången var det faktiskt roligare att ge massage än att få massage. Tusen tack Ingela, utan dig hade vi inte lärt oss "katt-trampet"!

/Camilla och Niklas"


"Tack så mycket för kursen! Det var ett väldigt trevligt upplägg med lagom långa "pass" och det kändes lyxigt att ha en privat kurs för bara oss två! Vi hann lära oss riktigt mycket, och vi kommer säkert att ha glädje av det både för vår egen del och för barnens. Det var väldigt bra att både få göra massage och få känna hur det kändes när den andra gjorde samma sak. Förutom att vi fick lära oss olika typer av "grepp" och metoder, så gav du en bra teorigenomgång. Sammantaget en mycket bra kurs!"

/Maria och Pablo


Datum och tid enligt överenskommelse, vardagar eller helger.

Kursen kan ges i Uppsala eller Delsbo/Hälsingland


Kursledare

Ingela


Pris:


2 halvdagar (4 + 4 tim)

3900 kr per par.


Fika ingår samt

kompendium.Vretgränd 16, Uppsala - Köpmangatan 4, Delsbo. 073-2102204  info@shendao.se

Boka kurs:

073-5272085

ingela@shendao.se