Referenser

Referenser från nöjda kunder


MUSKELSPÄNNINGAR och STRESS

När Vaileth kom till mig första gången 2008 kunde hon knappt röra huvudet pga stressrelaterade hårda spänningar i nacken. Spänningarna spred sig lätt ner i axlarna och ryggen:

"Yogev har stöttat och hjälpt mig många gånger genom åren. Värk och stelhet som gjort mig orörlig. Då har jag fått hjälpande massage och ibland akupunktur. Vissa perioder har jag varit tvungen att få behandling ofta. Nu går jag ungefär en gång per månad och får skön massage som tar bort spänningar och värk. En lisa för kropp och själ. Kan verkligen rekommendera Yogev!"

Vaileth, UppsalaSVÅR PMS

Eva ha haft PMS ända sen puberteten, men den har blivit allt mer besvärande med åren och när hon var 28 år kom hon till Yogev för att få hjälp. Då hade hon väldigt smärtsam ägglossning och därefter värk i kroppen och humörsvängningar fram till mensen, varje månad. Smärtlindring hade ingen effekt och ibland fick hon även migrän.

Yogev behandlade henne med akupunktur varannan vecka 6 ggr och tajmade behandlingarna så att hon fick akupunktur ett par dagar innan ägglossning och innan mens för bästa effekt.  Eva fick även en andningsteknik att använda för att få mer flöde i kroppen och lugna ner sinnet, hon fick även råd om vilken typ av yoga som passar och kan hjälpa henne. 

Efter 3 menscykler var Eva smärtfri och kommer nu på en behandling ungefär var tredje månad för att förebygga så att kroppen inte kommer i obalans igen.

                                      


INFERTILITET

Lena och Jonas har försökt få barn i 3 år på naturlig väg, utan att lyckas. Lena ville inte genomgå IVF pga risk för hormonrubbningar. De kom tillsammans till Yogev och fick akupunktur båda två. Efter 3 månaders behandling (en behandling varannan vecka) blev Lena gravid.IVF

Maria och hennes man hade försökt få barn i 4 år och hade gjort 4 IVF-försök när de fick tips av en kompis, som även hon fått hjälp av Yogev inför IVF, om att gå till honom. Maria kom på sin första akupunkturbehandling 3 månader innan nästa IVF och Yogev behandlade henne 8 ggr vilket resulterade i att embryot äntligen fastnade vid nästa IVF. Behandlingarna hjälpte Maria att minska stressnivån och förbereda kroppen för graviditeten. Maria kom på flera behandlingar även under den första fasen av graviditeten.

                                               

                                                                            

KLIMAKTERIEBESVÄR

'Jag kom till Yogev för akupunktur mot vallningar. Jag vaknade flera gånger per natt och det kunde komma vallningar under dagen också. Jag har haft hormonplåster och inget har hjälpt mig. Det var otroligt  med akupunkturen, efter en behandling försvann allt! Jag kunde nästan inte tro att det var sant. Nu går jag till Yogev då och då, ca en gång per månad bara att upprätthålla  balansen.''

Susann Sandberg, UppsalaHUDBESVÄR

Mikael 45 år hade haft utslag över hela kroppen under ett års tid. Sjukvården hade gjort alla tester/blodprover som fanns till buds men inte hittat något som kunnat förklara hans utslag. Yogev behandlade honom med akupunktur en gång varannan ånad och efter 6 månader var utslagen borta.CANCERREHAB

"När jag fick bröstcancerdiagnos kände jag att jag behövde extra stöd för att gå igenom hela processen: operation, cellgiftsbehandling, strålning, vilka orsakade bland annat stress, oro, smärta och trötthet. Yogev hjälpte mig genom akupunktur, massage och yoga att hantera biverkningarna, samt att känna mig

lugnare och starkare. Jag är mycket tacksam för att jag fått deras stöd hela resan!"

Cécile, UppsalaFÖREBYGGANDE

"Jag har sökt mig till behandlingar med akupunktur och shiatsu under 30 år. Och sedan ca 17 år hos Yogev på Shendao. För mig är kinesisk medicin nära det som jag känner är livets och kroppens essens. En behandling av akupunktur eller shiatsu är en process där jag själv måste vara aktiv och uppmärksam. Terapeut och klient bejakar i processen ett slags balanserat kaos och följer förändringar i vår existens. Behandlingen i sig ökar livskvalitén även om det är de konkreta förändringarna och förbättringarna vi hoppas på. När jag ligger på britsen eller madrassen kan jag känna hur jag ”egentligen” mår, bortom samhällets syn på hälsa och friskvård eller negativa relationer som håll ner mig, vilket är ganska omvälvande. Hälsa är också att våga följa sina drömmar, tro på sin livskraft och att leva sitt liv som man själv väljer. Vill man prova på en sådan här process är Yogev en utmärkt vägledare!"

SÅ, UppsalaTRÖTTHET/FÖRKYLNING

"Jag har fått god hjälp av akupunkturen för långvarig trötthet. Den har gett mig energiboostar vilket gjort att jag känt mig piggare i perioder. Akupunkturen har verkligen  räddat mig flera gånger då jag känt att en rejäl förkylning varit på gång , en snabbt inbokad behandling och det har vänt och

förkylningen blev inte av. Yogev har förmedlat mycket kunskap om egenvård på många plan från kost till råd om tex dagliga rutiner för ett bättre välbefinnande.

Det är tydligt att Yogev utifrån sina kunskaper inom kinesisk  medicin och Ayurveda anpassar behandlingen utifrån  personliga behov."

Sara, UppsalaUTMATTNING

Kristina 40 år hade haft utmattningsdepression ett år, med symtom som enorm trötthet (kunde sova ca 12 tim varje natt men kände sig ändå inte sig utvilad), dimmig och tung i huvudet och kunde inte tänka klart. Hade varit på alla undersökningar på vårdcentralen utan att de hittat något avvikande.

 Kristina kom till Yogev pga rekommendation från sin väninna som Yogev hade hjälpt.

 Kristina gick på behandling hos Yogev varannan vecka, totalt 6 ggr, och redan efter första behandlingen kände hon sig lättare i kroppen, piggare och klarare i huvudet. Under de 3 månader hon fick behandling av Yogev byggde Kristina upp sin energi och lärde sig också att behålla den energin.      
OM YOGEVS YOGAPASS (IntuitivYoga):

"Yogevs yogapass betyder väldigt mycket för mig. Att få lära känna min kropp och bli medveten om hur tankar och känslor styr mig har gjort mig mer lyhörd för hur jag mår och hur jag kan hjälpa mig själv när jag känner att livet susar på för fort. Det lugn och den medvetenhet Yogev lär ut under passet följer mig under min vardag."

Marie, Uppsala


"Yogevs måndagpass hjälper mig fylla på med energi och kraft. Känner mig glad och lätt i sinnet efter Yogevs pass. Rekommenderas varmt till alla att prova."

Veronica, Uppsala


"Yogev har en unik kunskap och en stor fördel i att han är utbildad i och skicklig i att använda både traditionell kinesisk medicin och ayurveda. Han är dessutom med sin långa erfarenhet mycket duktig på att ställa korrekta diagnoser, vilket är avgörande för effektiva behandlingar."

Dr Sangeeta Balaprakesh, Stockholm