Om Yogev

Yogev Avraham


Yogev har arbetat med österländsk läkekonst sedan 1997 och har arbetat med olika metoder som shiatsu, massge, healing, yoga, qigong, ayurveda, kost, örter och akupunktur. Sedan 2019 har han valt att fokusera på Constitutional Acupuncture och ayurveda då han märker att det är de metoder som ger bäst effekt även på lång sikt, särskilt om man använder båda.


Yogev ger behandlingar både i Uppsala och i Delsbo (Hälsingland).


Yogevs utbildningar:

 Akupunktur/Traditionell kinesisk medicin, 4 år

Constitutional Acupuncture (stems & branches), 1,5 år

BaZi-rådgivare (kinesisk astrologi), 1 år

Shiatsuterapeut, 2 år

Ayurvedisk rådgivare, 1 år

Yogalärare, 1 år

Zonterapeut, 1 år

Spiritual healing, 1 år


Yogev är medlem i och försäkrad via Svenska Akupunkturförbundet.

 


"Min vision är att förstärka den naturliga läkande processen hos varje människa och se vilka behov varje individ har. Mina metoder behöver inte krocka med skolmedicin, jag ser en bro mellan österländsk läkekonst och skolmedicin och att båda har sina fördelar och brister">> Referenser från nöjda kunderHar du en fråga till Yogev om behandlingar eller kurser?

Använd kontaktformuläret nedan!

Din e-post:

Din fråga:

Samarbeten


Yogev öppnade ShenDao Akupunktur/Ayurveda i maj 2010. Genom åren har han samarbetat med många olika yogalärare och behandlare. Då och då körs även workshops och kurser med gästlärare.Åsa Stentjärn

Åsa Stentjärn gör just nu kroppsbehandlingar på Shendao. Åsa är chakraflödesterapeut och arbetar med chakraflödesterapier (sedan 1994), Inre seende och drömmandets natur (div. utbildningar mellan 2002 – 2010), samt doula/förlossningsstöd (sedan 2012) och handleder i frigörande dans (sedan 2014). Det som förenar alla dessa metoder är att få igång ett flöde där livsenergin kan få passera lättare på alla människans nivåer. Ett större flöde främjar förutom hälsan, humöret, alla våra relationer och kontakten med oss själva. Komplementära behandlingsmetoder har alltid intresserat Åsa, och hur man på olika sätt kan förekomma obalanser.

Friskvård kort och gott!